Installera solceller hemma​

Funderar du på att skaffa solceller till villan? Vi är med dig hela vägen från offert till färdig installation!

Fördelar med solceller

Sänker dina elkostnader

Med solpaneler till villan minskar du din mängd köpt el redan från dag ett. Du kan även sälja vidare din överskottsel till ditt elbolag och tjäna pengar.

Minskar ditt klimatavtryck

Solenergi är ett hållbart alternativ vid elproduktion. Solpaneler har en livslängd på 20-30 år, men tjänar in sin klimatpåverkan på bara sex månader.

Höjer värdet på din bostad

Solpaneler är en attraktiv investering på husmarknaden. Med solceller höjer du värdet på din bostad, vilket kan vara skönt att veta ifall din livssituation skulle förändras.

Från rådgivning till färdiginstallerade solceller

Rådgivning
och offert

När du kontaktar oss ritar vi upp ett kostnadsfritt förslag utifrån dina önskemål och förutsättningar. Du får även en offert.

Beställning av solpaneler

När vi är överens och du har godkänt offerten läggs din beställning i vårt system. Därefter bestämmer vi en dag för starten av montering av solcellerna.

Installation av solceller

Vi tar hand om hela installationen – från början till slut. Du kan känna dig trygg i att hela installation görs av våra egna erfarna och certifierade montörer och elektriker.

Färdig solcellsanläggning

Därefter är det bara att börja använda din nya solcellsanläggning! Vi hjälper dig att komma igång. Du får alltid 10 års garanti på dina solceller.

Skräddarsydd solcellslösning för dina behov

På Sol och Energi har vi lång och gedigen erfarenhet av solcellsinstallationer. Alla installationer utförs av vår egen personal. När du kontaktar oss ritar vi upp en individuellt anpassad solcellslösning för just ditt hus och dina behov. Vi arbetar endast med noga utvalda fabrikat av hög kvalitet, anpassade för vårt nordiska klimat. Dessutom erbjuder vi installation och service över hela Sverige.

Vanliga frågor om solceller