När hållbarhet
slår rot

Vårt fokus är att du ska leva ett gott liv. Och sluta oroa dig.
Inte minst över elräkningen.

Being good. Doing good.

I en outsinlig ström av ljus och värme skapar solen förutsättningar för allt biologiskt liv på vår planet. På åtta minuter når solenergin jorden. Efter två timmar har vi med dagens teknik tillräckligt med energi för att försörja hela världens befolkning med el under ett helt år. Häri ligger solens superkraft – och den framtid som stavas solceller.

Kan vi skapa en länk mellan lokalt producerad el och konsument har vi tagit ett steg i rätt riktning. Kan vi möta våra medarbetare, kunder, samarbetspartners och den lilla tanten på gatan med snällhet har vi tagit ännu ett steg. Kan vi även göra gott för de många människorna därute har vi kommit ytterligare en bit på väg. Kan vi därtill också skapa en hållbar ekonomi – för dig, vårt företag och världen i stort – ja, då kan vi prata verklig hållbarhet. Det känns gott i hjärteroten och ligger bakom de små glädjeskutt du kan se oss ta då och då.
 
Som solcellsleverantör erbjuder vi

Rimliga priser​
Kvalitetsprodukter​
Utbildade montörer
Noggrann installation

Prisvinnande installatörer

Svensk Solenergi utser varje år Solenergipriset och år 2020 vann Ramsviks Stugby & Camping priset. Våra installatörer var en del av projektet för att uppföra besöksnäringens hittills största solcellsanläggning.